Een storing of depannage melden?
Neem gerust contact op!
JM Airco Preloader

Meer dan verfrissing.

Onze koeloplossingen hebben de hoogste energierendementslabels op de markt. Dankzij onze focus op hernieuwbare energie en innovatieve technologieën, kunt u genieten van een totaaloplossing met maximaal rendement. Onze toewijding voor het ontwikkelen van energiezuinige klimaatoplossingen garandeert dat units van Daikin niet alleen voldoen, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.

Waarom kiezen voor airconditioning?

Heeft u een haat-liefde relatie met de warme zomermaanden? Geniet u enerzijds van de lange warme dagen met barbecues en terrasjes, maar wordt uw nachtrust verstoord door het puffen en het zweten? Merkt u een gebrek aan wooncomfort door de onaangename warme temperatuur? Wij hebben de oplossing: kies voor een airco.
De nieuwe generatie airco's zijn intelligent, spaarzamer passen perfect in één ieders interieur en lifestyle. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht, die u inademt. Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Dit resulteert in meer creativiteit en productiviteit.

De hoofdfunctie van iedere airco: koelen. Bijna iedere airco werkt met koelmiddel dat door het aircosysteem wordt gepompt. De warmte van de ruimte wordt afgevoerd met dit koude koelmiddel.
Warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht, zelfs bij koud weer, door middel van compressiesysteem kunnen ze een appartement of een huis heel efficiënt verwarmen. Warmtepompen gebruiken enkel elektriciteit voor de werking van het systeem: de warmte die ze afgeven, wordt volledig uit de buitenlucht opgenomen. Ze verbruiken dus heel weinig energie, en veel minder dan bijvoorbeeld een elektrische convector. Tot 70% van de warmte die door een warmtepomp wordt geproduceerd, is gratis omdat ze afkomstig is uit de buitenlucht, een onuitputtelijke hulpbron die overal te vinden is!
Een airco kan ook dienst doen als simpele ventilator. In principe wordt daarbij de lucht uit dezelfde ruimte verfrist. Een airco recirculeert de lucht die al binnen is.
De droogfunctie van airco biedt een grote meerwaarde. We hebben vaak een hoge luchtvochtigheid, wat er ook voor zorgt dat het vaak warmer aanvoelt (gevoelstemperatuur) dan het in werkelijkheid is. De lucht een paar procent droger maken, helpt vaak al om je prettiger te voelen.
Bedien uw Daikin binnenunit eenvoudig via uw smartphone of tablet. Op deze manier bedien je meerdere binnenunits via een app en zorg je voor een comfortabel klimaat in huis op elk tijdstip en in elke kamer. Daarnaast helpt het ook bij storingsdetectie op afstand en bekijk je eenvoudig de weersomstandigheden en -voorspellingen voor de locatie van de unit.

/

/

/

/

Onderhoud van de installatie.

Voor airconditioning kiezen is helemaal niet zo moeilijk. De vele voordelen spreken immers voor zich! Om er nog jaren van te kunnen genieten is het echter wel cruciaal om je airconditioning tijdig te laten onderhouden. Hoe vaak je dat precies moet doen en wat er zoal bij het onderhoud van je airco komt kijken, ga snel naar onderhoud.

Lees verder
JM Airco Onderhoud Img

Vraag gratis een offerte aan!

Ook overtuigd van onze producten en diensten? Wij maken vrijblijvend een offerte voor jouw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem.