Een storing of depannage melden?
Neem gerust contact op!
JM Airco Preloader

Meer dan Onderhoud.

Warmtepompen zijn onderhoudsvriendelijk, maar niet onderhoudsvrij. Om de goede werking van je warmtepomp te blijven garanderen, is een regelmatig onderhoud van je warmtepomp noodzakelijk. Zo niet, zou het rendement en de duurzaamheid van je warmtepomp daaronder kunnen lijden.

Waarom kiezen voor onderhoud bij JM Airco?

Wij bevelen u aan om een jaarlijks onderhoudscontract met uw ons af te sluiten. Wij kijken de goede werking van de installatie in zijn geheel na. De warmtewisselaars van binnen en buitentoestel worden gereinigd indien vervuild, elektrische verbindingen worden gecontroleerd en de historiek van foutcodes worden nagegaan, de koeltechnische verbindingen nakijken op lekken, enz… .
Zelfs indien uw warmtepomp nog binnen de garantieperiode valt, is het aanbevolen om periodisch het correcte functioneren te verifiëren. Dit onderhoud zal de duurzaamheid en het rendement van uw installatie verhogen en vroegtijdige of onverwachte breuk vermijden.

5 jaar garantie op onderdelen en 5 jaar garantie op werkuren. U betaald jaarlijks een vast bedrag aan JM Airco bv en u geniet van een zorgeloze installatie, u heeft voorrang op interventies
Geen probleem, wij maken vrijblijvend offerte voor het uitvoeren van een éénmalig onderhoud of een jaarlijks onderhoud.

/

/

Vraag gratis een offerte aan!

Ook overtuigd van onze producten en diensten? Wij maken vrijblijvend een offerte voor jouw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem.